Agenda

 • Kinderdisco vrijdag 10 mei 2019 - 19:00 uur

  Hiphopteam Royal Sisters op kinderdisco Pink Party Vrijdag 10 mei 2019 organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een Pink Party voor alle kinderen van Veendam en omstreken. De populaire kinderdisco is voor kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0. De dresscode is Pink. Ook is er die avond een optreden van Hiphopteam Royal Sisters. Het demoteam van Ron Haans Veendam is niet te stoppen en heeft al diverse prijzen binnen gehaald. De zaal zal feestelijk worden aangekleed in stijl van het thema. De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Net als altijd wordt het weer super gezellig. Op onze speciale facebookpagina zult u de foto's van de Pink Party terug kunnen vinden. Voor meer informatie over de kinderdisco kunt u contact opnemen met Evert Bakker (wijkverenigingsorghvliet@netvisit.nl).
 • Pubquiz vrijdag 17 mei 2019 - 20:00 uur

  Test samen met je familie, vrienden, kennissen, collega's of buurtjes je algemene kennis in een kwis van 8 rondes van 10 algemene vragen (Aardrijkskunde, geschiedenis, muziek, sport, lifestyle). De winnaar gaat met een leuke prijs naar huis. Je speelt in teams van maximaal 5 personen en de kosten bedragen € 5,- p.p. Opgave uitsluitend per e-mail: info.kwisbox@gmail.com o.v.v. locatie (Dukdalf), teamnaam en aantal teamleden.
 • Pubquiz voor KiKa Vrijdag 29 juni 2019 - 20:00 uur

  Pubquiz voor KiKa! In samenwerking met Kwisbox organiseer ik een pubquiz voor KiKa. Test samen met je familie, vrienden, kennissen, collega's of buurtjes je algemene kennis in een kwis van 8 rondes van 10 algemene vragen (Aardrijkskunde, geschiedenis, muziek, sport, lifestyle). De winnaar gaat met een leuke prijs naar huis. Je speelt in teams van maximaal 5 personen en de kosten bedragen € 5,- p.p. Gehele opbrengst gaat naar stichting Kika! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar minerva4kika@gmail.com Vermeld daarin met hoeveel personen je komt. Mocht je al een teamnaam hebben, vermeld die dan ook.
 • Jamsessie Zondag 26 mei 2019 - 15:00 uur

  De 26e aanstaande is er weer een nieuwe jamsessie ... 🎵🎶🎸🎹🥁🎉🍻 kom gezellig muziek maken of luisteren, neem je gitaar je viool je triangel of je drumstokken mee om samen gezellig muziek te maken of kom gezellig voor een happie en drankje in muziekcafé dukdalf in veendam . De jam begint van 15:00 uur en duurt tot 19:00 uur