Agenda

  • Kinderdisco vrijdag 13 september 2019 - 19:00 uur

    Pyjama party kinderdisco in Dukdalf 2.0 Vrijdag 13 september 2019 organiseert de wijkvereniging Sorghvliet een pyjama party voor alle kinderen van Veendam en omstreken. De eerste disco van het nieuwe seizoen is voor kinderen vanaf 7 jaar in Dukdalf 2.0. Kom naar de disco in een huispak, pyjama, onesie met uiteraard comfortabele sloffen! Dan maken we er samen weer een groot feest van! De deuren gaan open om 19:00 uur en de disco zal duren tot 21:30 uur. Tijdens de kinderdisco lopen er genoeg vrijwilligers rond om alles in goede banen te leiden. Op onze speciale facebookpagina zult u de foto's van de pyjama party terug kunnen vinden. Voor meer info over de kinderdisco kunt u contact opnemen met Evert Bakker (wijkverenigingsorghvliet@netvisit.nl).
  • Pubquiz vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

    Test samen met je familie, vrienden, kennissen, collega's of buurtjes je algemene kennis in een kwis van 8 rondes van 10 algemene vragen (Aardrijkskunde, geschiedenis, muziek, sport, lifestyle). De winnaar gaat met een leuke prijs naar huis. Je speelt in teams van maximaal 5 personen en de kosten bedragen € 5,- p.p. Opgave uitsluitend per e-mail: info.kwisbox@gmail.com o.v.v. locatie (Dukdalf), teamnaam en aantal teamleden.
  • Jamsessie Zondag 29 september 2019 - 15:00 uur

    De 29e aanstaande is er weer een nieuwe jamsessie ... 🎵🎶🎸🎹🥁🎉🍻 kom gezellig muziek maken of luisteren, neem je gitaar je viool je triangel of je drumstokken mee om samen gezellig muziek te maken of kom gezellig voor een happie en drankje in muziekcafé dukdalf in veendam . De jam begint van 15:00 uur en duurt tot 19:00 uur