Agenda

 • Kinder Middagen Oktober

  Met ingang van oktober 2019 worden er sinds lange tijd weer kindermiddagen gehouden door Dukdalf 2.0. Iedere even woensdag van de maand is de inleg slechts 1 euro per kind en dat is inclusief ranja en iets lekkers. We beginnen rond 13.30 uur tot ca. 16.00 uur. Opgeven is niet verplicht maar wel handig, dit kan via telefoon 0598620531 of via dukdalfveendam@gmail.com Indien u als ouder of vrijwilliger wilt meehelpen met deze middagen dan kunt u zich wenden tot het aanwezige personeel/vrijwilligers. 2 oktober 2019 - Knutselpret 16 oktober 2019 - Bingo 30 oktober pompoen maken
 • Jamsessie Zondag 27 oktober 2019 - 15:00 uur

  De 27e aanstaande is er weer een nieuwe jamsessie ... 🎵🎶🎸🎹🥁🎉🍻 kom gezellig muziek maken of luisteren, neem je gitaar je viool je triangel of je drumstokken mee om samen gezellig muziek te maken of kom gezellig voor een happie en drankje in muziekcafé dukdalf in veendam . De jam begint van 15:00 uur en duurt tot 19:00 uur
 • Pubquiz Halloween Kwisavond vrijdag 01 november 2019 - 20:00 uur

  Test samen met je familie, vrienden, kennissen, collega's of buurtjes je algemene kennis in een kwis van 8 rondes van 10 algemene vragen (Aardrijkskunde, geschiedenis, muziek, sport, lifestyle). De winnaar gaat met een leuke prijs naar huis. Je speelt in teams van maximaal 5 personen en de kosten bedragen € 5,- p.p. Opgave uitsluitend per e-mail: info.kwisbox@gmail.com o.v.v. locatie (Dukdalf), teamnaam en aantal teamleden.
 • Karaoke christmas party zaterdag 21 december 2019 - 21:00 uur

  Gratis entree Deuren open om 20:30 uur Met eggnog, gluhwein en shotjes !!!
 • Dickens Festijn Sorghvliet Veendam

  Belangstellenden kunnen zich wenden tot de Wijkvereniging Sorghvliet zei zijn de organisator en dus niet tot Dukdalf 2.0 .

Elk jaar vinden er in Dukdalf een groot aantal evenementen plaats.

Het gaat dan om bijvoorbeeld het grote klaverjasmarathon en het sinterklaasfeest van de wijkvereniging Sorghvliet, de toneelavonden van toneelclub Internos, de postzegelbeurs van Filatelistenvereniging Veendam, de oliebollendrive van Bridgeclub Veendam/Wildervank, de Musical van CBS de Kern, de carnavalsdisco van de Mgr Bekkerschool, diploma-uitreikingen en modeshows en diverse nieuwe activiteiten die sinds kort worden georganiseerd door Stichting Wijkcentrum Dukdalf Veendam.